Escape Room Amsterdam

Ben je benieuwd hoe je groep of team presteert onder spanning of druk? Dan heb je nu het ideale uitje gevonden.

Wat is een escape room precies?

De naam zegt het al, je gaat ontsnappen uit een kamer. Samen met je groep ga je opdrachten voltooien. Dit zijn raadsels, puzzels en zoektochten. Wanneer je deze opdrachten voltooid, krijg je een nieuwe hint om zo door te gaan tot de uitgang. Het is in de escape room belangrijk om samen te werken om de uitgang te vinden. Je moet luisteren naar elkaar, rollen verdelen, overleggen en elkaar helpen. Ook heb je samen veel meer kennis dan één persoon. Als je samen brainstormt over de puzzels vindt je uiteindelijk de oplossing. Als je dan ook nog zorgt dat je binnen de afgesproken tijd de uitgang hebt gevonden, dan kun je jezelf een echte winnaar noemen!

Verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden

Je kan verschillende soorten escape rooms kiezen omdat er verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden aan vast zitten. Er is bijvoorbeeld een ‘chocolade fabriek’, ‘flying dutch’ of ‘magic’ escape room, dit is met een gemiddelde moeilijkheidsgraad. Wil je juist voor een moeilijke en uitdagende escape room? Dan kun je kiezen voor de ‘jungle’ of de ‘save the queen’ escape room, dit zijn namelijk kamers met een hoge moeilijkheidsgraad.

Er is voor ieder wat wils doordat je zelf je thema en moeilijkheidsgraad kan bepalen. Boek hierdoor nu, succes gegarandeerd!

Ga naar de site!