Midweek skiën/snowboarden in Winterberg

Ben je toe aan een vakantie maar wil je een keer wat anders dan de zon? Misschien is Winterberg wel een goede locatie voor jou! In winterberg kun je lekker skiën of snowboarden in de kou. Winterberg heeft 28 km aan ski pistes. Dit is verdeeld in 34 afdalingen en 7 verschillende bergen. Het is niet al te lang rijden vanaf Nederland, dus een perfecte vakantie locatie.

Ski gebied

Dit ski gebied is erg geschikt voor de beginnende of licht gevorderde skiërs of snowboarders. Winterberg beschikt namelijk over veel rode en blauwe pistes. Ook is het gebied erg kindvriendelijk en ideaal voor gezinnen. Er zijn genoeg ski- en kleding verhuur bedrijven waar je gemakkelijk je materiaal en kleding kan huren. Winterberg is zelfs ’s avonds beschikbaar om te skiën en snowboarden. Er zijn namelijk verlichte ski pistes, waardoor je zelfs in het donker lekker kan wintersporten.

Andere activiteiten

Naast het skiën zijn er in Winterberg ook nog genoeg andere activiteiten! Je kan bijvoorbeeld gaan klimmen in een uitdagend parcours, op verschillende moeilijkheidsgraden. Er zijn mogelijkheden om mooie wandel- of mountainbike tochten te doen met uitgestippelde routes. Verder kun je nog zwemmen, rodelen, karten en bowlen!

Het enige dilemma die je nu nog overhoud is wanneer je gaat!

Ga naar de site!