Bedrijfsuitje Rotterdam

Wist je dat het sinds kort mogelijk is om bij Live Escape in Rotterdam bedrijfsuitjes te organiseren? Bij Live Escape dien je samen met je collega’s uit de diverse Escape Rooms te ontsnappen! Alle ingrediënten voor een perfect bedrijfsuitje zijn aanwezig.

 

Escape Room, durf jij het aan?

Een Escape Room brengt veel spannende momenten voor jou en je collega’s met zich mee. Omdat er acteurs aanwezig zijn in de ruimtes voelt alles levensecht aan en zul je sterk in je schoenen moeten staan om alle opdrachten te voltooien. Een Escape Room bestaat namelijk veelal uit complexe puzzels die je alleen of met meerdere mensen op dient te lossen. Dit alles onder een bepaalde tijdsdruk wat ook weer zorgt voor veel spektakel!

 

Arrangementen voor bedrijfsuitjes

Bij Live Escape kan je verschillende arrangementen boeken, afhankelijk van het aantal personen en of je kiest voor het diner of een borrel. Het diner is ook weer te verdelen in het basis of luxe arrangement, iedereen kan dus terecht bij ons.

 

Bedrijfsuitje in Rotterdam voor alle leeftijden

Onze Escape Rooms zijn niet leeftijdsgebonden en is dus voor jong en oud geschikt, jij en je collega’s kunnen gerust de kinderen meenemen in onze Escape Rooms!Zie jij het wel zitten om jouw bedrijfsuitje in Rotterdam te organiseren bij Live Escape? Kijk dan op onze website voor meer informatie of kom even langs, wij staan je graag te woord en doen je een voorstel voor jouw bedrijf!