De leukste bedrijfsuitjes op een rij

De leukste bedrijfsuitjes op een rij

Een keer in het jaar is het weer zo ver: een gezellig bedrijfsuitje met al je collega’s. De meeste bedrijven kiezen ervoor om met z’n allen uit eten te gaan, ergens een chardonnay wijntje te drinken of om te bowlen. Er zijn echter nog veel meer leuke dingen die je kunt doen als bedrijfsuitje. In dit artikel geven we je drie tips voor leuke dingen die je samen met je collega’s kunt doen. Zo leren jullie elkaar nóg beter kennen, terwijl jullie een leuke activiteit aan het doen zijn.

Ontsnap uit een escape room

De afgelopen jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om een escape room te doen. Dit is namelijk een leuke activiteit voor zowel jong als oud. Wanneer je een escape room gaat doen wordt je samen met je collega’s opgesloten in een ruimte. Door verschillende raadsels en puzzels op te lossen moet je proberen om de ruimte te verlaten. Meestal ben je hier ongeveer een uur mee bezig. Bij een escape room is het belangrijk om goed samen te werken. Het is dus het perfecte uitje om  elkaar beter te leren kennen en om aan teambuilding te werken.

Maak de lekkerste gerechten

Een erg leuk bedrijfsuitje is om met z’n allen een kookworkshop te volgen. Tijdens het koken kun je gezellig met je collega’s kletsen en jullie leren elkaar eens op een totaal andere manier kennen. Wanneer je een kookworkshop volgt kies je vaak zelf wat je gaat koken, dit kun je dus helemaal op iedereens wensen aanpassen. Zodra de kookworkshop is afgelopen, is het natuurlijk tijd om elkaars creaties te proeven en recepten uit te wisselen.

Een ontspannen avond

Hebben jullie geen zin in een actief bedrijfsuitje? Organiseer dan gewoon een gezellige avond op kantoor of huur een aparte ruimte af. Leer elkaar beter kennen terwijl jullie een leuk spelletje spelen onder het genot van een lekker drankje? Ook een filmavond met je collega’s kan erg gezellig zijn. Kies met z’n allen een leuke film en ga na de film nog gezellig met elkaar borrelen. Draait er niets in de bioscoop? Met behulp van het systeem van IPtv Kingdom kun je op elke locatie tv en films kijken.

Bedrijfsfeest Scheveningen