Zo wordt jouw bedrijfsuitje verre van saai

Wanneer er een bedrijfsuitje gepland moet worden, denk je wellicht gelijk aan een dagje of weekendje survivallen, of uitgebreid eten en borrelen in een restaurant. Maar is dit niet wat cliché? Verbreed je grenzen en kijk wat je er nog meer te doen is op het gebied van bedrijfsuitjes. Wij geven je een aantal tips voor een dag met je collega’s die je niet snel zult vergeten.

Waterpret

Om een dag vol waterpret te beleven met je collega’s, zijn er nog veel meer mogelijkheden naast een bezoekje aan het zwembad in de buurt. Wat dacht je bijvoorbeeld van flyboarden in Scheveningen? Hierbij krijg je een jetpack onder je voeten gebonden, door de stuwkracht ga je als het waren boven het water zweven. Het is even zoeken naar je balans, maar daarna ervaar je ultieme bewegingsvrijheid. De echte durfal kan na verloop van tijd zelfs proberen om een aantal salto’s te maken. Een ander origineel idee voor een middagje waterpret is blob jumpen. Hierbij ligt een groot springkussen in het water. Laat een collega op het kussen staan, samen met andere een collega klim je in een toren van een aantal meter, vervolgens springen jullie op het kussen waardoor jullie de collega op het kussen lanceren en deze in het water plonst. Neem wel een paar handdoeken mee, want jullie krijgen gegarandeerd allemaal een nat pak.

Handen uit de mouwen

Blijven jullie liever op het droge? Steek dan de handen uit de mouwen tijdens een kook- of fotografieworkshop. Dat laatste kan ook nog eens heel goed van pas komen wanneer jullie zelf tijdens de werkzaamheden ook vaak werken met beeld. Wellicht is het mogelijk om dankzij de fotografieworkshop zelf foto’s te maken die jullie kunnen plaatsen op de eigen website(s). Dat is nog eens twee vliegen in één klap. Een andere leuke teambuilding activiteit is een outdoor escape room of een leuke speurtocht door de stad.

Themafeest

Je kunt voor je team een themafeest organiseren op kantoor, maar het is nog leuker om jezelf in een compleet andere wereld te wanen op een andere locatie. Laat de mannen tegen de vrouwen strijden in jullie eigen versie van het bekende tv-programma De Jongens tegen De Meisjes, of beproef jullie geluk tijdens een echte Casino Party. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer arrangementen beschikbaar voor groepsuitjes. In ieder geval, er zijn genoeg mogelijkheden om je collega’s beter te leren kennen op een leuke manier.  

Om een blijvende herinnering mee te geven aan het bedrijfsuitje, kun je het personeel een eigen mok cadeau geven. Je kunt een mok bedrukken bij Allgifts.nl.