Dagje wellness op bij termen Bussloo

Ben je toe aan een lekker dagje ontspannen? Even geen stress alleen maar genieten? Ga dan lekker een dagje de sauna in bij Thermen Bussloo zodat je helemaal tot rust kan komen. Mobiele telefoons en laptops zijn verboden, dus je hoeft niet aan je werk te denken. Het enigste wat geoorloofd is, is om lekker te ontspannen en hier zijn verschillende methodes voor.

Verschillende sauna’s

Er zijn 15 verschillende sauna’s op het park. Je kunt dus een sauna kiezen die bij jou past. Er zijn verschillende temperatuurmogelijkheden waaruit je kan kiezen. Ook zijn er verschillende geuren en omgevingen. Zo heb je bijvoorbeeld de panorama sauna. Dit is een sauna met een prachtig uitzicht van de natuur zodat je helemaal tot rust kan komen. Er is ook een rozensauna. Dit is een sauna waar het ruikt naar rozen en waar je zachte harpenmuziek hoort. In reguliere sauna’s is er geen muziek, alleen stilte.

Sauna niks voor jou?

Geen probleem! Er zijn genoeg andere dingen te doen. Er zijn meerdere restaurants en terrassen aanwezig waar je lekker kan genieten van de zon. Ook zijn er vele baden waar je in kan zitten. Zo is er een Whirlpool, zoutwaterbad, Hamambad, voeten bad en een regulier zwembad aanwezig op het park. Toe aan een beetje extra ontspanning? Boek dan een massage, lichaams- of gezichtsbehandeling waar je uit verschillende behandelingen kan kiezen.

Het perfecte uitje voor iedereen die toe is aan échte ontspanning!

Ga naar de site!