Bedrijfsuitje Friesland

In Friesland valt veel te beleven, het is een plek waar veel buitenactiviteiten ondernomen kunnen worden. Een bedrijfsuitje Friesland is een mooie gelegenheid om een buitenactiviteit met het hele team te doen. Dit kan bijvoorbeeld op een van de vele mooie wateren in Friesland. Een heerlijk dagje zeilen of met z’n allen suppen. Het zijn actieve bezigheden en het is gegarandeerd een dag met veel teamwork en nodige inspanning. Friesland is vanuit het gehele land binnen een paar uur te bereiken. Er kunnen meerdere activiteiten gedaan worden bij bedrijfsuitje Friesland.

De omgeving

Friesland staat bekend om zijn omgeving. Er is veel natuur en met name mooie wateren. Deze omgeving is uitermate geschikt voor de leukste buitenactiviteiten. Bijvoorbeeld fierljeppen, de typische Friese sport, waarbij men door middel van een lange stok over slootjes springt. Er kan nog veel meer gedaan worden buiten in Friesland, denk aan zeilen, wandelen, zwemmen, suppen, golven en ga zo maar door. De omgeving leent zich goed uit voor al deze activiteiten. Naast dat de activiteiten leuk zijn, is het natuurlijk ook fantastisch om naar de natuur te kijken. Dat is waar bedrijfsuitje Friesland om bekend staat.

Activiteiten

De activiteiten die gedaan kunnen worden bij bedrijfsuitje Friesland zijn divers. Er is volop keuze uit verschillende activiteiten. Een aantal voorbeelden:

  • Zeilen
  • Boogschieten
  • Museum bezoeken
  • Waterskiën
  • Mini-golf
  • Pitch en putt
  • Vlotten bouwen
  • Kookclinic

Er is dus een grote diversiteit aan activiteiten, van een rustig museumbezoek of pitch en putt tot het actieve waterskiën. Nog een stapje actiever gaan? Wakeboarden, flyboarden of een zeskamp zijn dan leuke mogelijkheden. Bij flyboarden staat een persoon op een board, dit board wordt boven het water gehouden door harde waterstralen. Een zeskamp houdt in dat er meerdere teams tegelijk verschillende onderdelen spelen. Zo’n zeskamp heeft vaak een thema en er wordt gerouleerd. Een bedrijfsuitje Friesland is in ieder geval nooit saai!

Arrangement bedrijfsuitje Friesland

Een bedrijfsuitje Friesland kan geboekt worden in verschillende arrangementen. Het team zou alleen een dagje kunnen gaan zeilen, een flyboard clinic kunnen doen of een meerkamp. Er is ook een all-inclusive bedrijfsuitje zeilen. Met dit arrangement is het zeiluitje compleet verzorgd, inclusief een lunch en barbecue. Er kunnen nog extra’s geboekt worden, zoals een overnachting en extra activiteiten. Dan is er het arrangement met een vergadering, zeilen en overnachten in de stayokay. Ook bij dit arrangement kunnen extra’s geboekt worden. Er is dus van alles mogelijk en er kan veel geregeld worden.

Boeken

Het reserveren van een bedrijfsuitje Friesland kan onder andere via de site of de telefoon. Bij elke activiteit/arrangement verschilt de minimum en maximum groepsgrootte. Het begint vaak bij ongeveer 10 man en dit kan wel oplopen tot zo’n 400 man. De activiteiten hebben vaak meerdere opstapplaatsen. Mensen zouden onderweg eventueel nog aan kunnen sluiten. Veel van de activiteiten zijn geschikt voor ieder persoon. Het pakket activiteiten kan als het ware zelf samengesteld worden. Er kan wel gezegd worden dat een bedrijfsuitje Friesland lekker actief is en een goed idee voor het gehele team. Twijfel niet en boek het bedrijfsuitje.

Uitgelicht: Vind hier de perfecte locatie voor een personeelsuitje