Een feest met een twist

Heb jij binnenkort wat te vieren? Ben je jarig geweest? Afgestudeerd? Of heb je gewoon zin om een feest te geven voor al jouw vrienden of familie? Dan komt daar natuurlijk heel wat bij kijken. Ten eerste moeten er hapjes, drankjes en muziek worden geregeld. Maar er moet natuurlijk ook worden gedacht aan de aankleding van het feest. Slingers, lichtjes en andere versieringen maken een ruimte echt een ruimte om een feestje in te geven. Maar er is nog iets waardoor jij een feest met een ander tintje kan geven. Dan hebben we het over een themafeest! Hoe leuk is het als al jouw vrienden verkleed komen in een bepaald thema? Om je hier wat inspiratie voor te geven hebben wij wat ideeën op een rijtje gezet voor je! Lees daarom snel verder.

Carnaval in de woonkamer

Carnaval is natuurlijk in februari maar een paar dagen per jaar een groots feest. Originele pakken, gekke muziek en veel drank zijn wel een paar kenmerken van dit feest. Maar het is ook een heel leuk idee om van jouw feest gewoon een carnavalsfeest te maken. Er zijn genoeg carnaval kostuums te vinden, zodat iedereen wel iets kan aantrekken wat hij of zij wilt. Geel en rood zijn de kleuren van carnaval, dus vergeet dit niet mee te nemen in de versiering!

Halloweenparty

Zin om te griezelen met al je vrienden? Dan is een halloweenparty een uitstekend idee! Dit thema zorgt ervoor dat iedereen er eng en angstaanjagend uit komt te zien. Gezellig is anders, maar het geeft wel een grappig effect. Plak de ramen af in de ruimte waar het feest zal zijn, zodat het extra donker is en iedereen toch wel een beetje gespannen is tijdens het feestje.

Dit zijn maar twee ideeën voor een themafeest, maar er zijn natuurlijk nog veel meer soorten thema’s die je kan toepassen. Denk bijvoorbeeld aan de jungle, beroemdheden, superhelden, etc. Genoeg opties voor een goed feest dus!