Hoe organiseer je een bedrijfsuitje

Wanneer je een bedrijfsuitje gaat organiseren is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. We helpen je hier graag bij in dit artikel. Een goede gast spreker uitnodigen kan een idee zijn. Ook de catering en locatie zijn van groot belang. Als er een afterparty is, is het goed om te kijken welke entertainment je in huis haalt. Laten we snel starten.

De gastenlijst

Bekijk wie je gaat uitnodigen voor het bedrijfsuitje. Ga je alleen het personeel uitnodigen of ook de partners en de kinderen? Misschien zijn er ook nog klanten die op het bedrijfsuitje komen?

Wat is het budget??

Het is goed om duidelijk te hebben wat het budget is. Weet dat wanneer een bedrijfsfeest voor minimaal 75% uit personeel bestaat het fiscaal verrekenbaar is. Het kan per afdeling zijn en ook per vestiging. Het is goed om te kijken of er een budget per persoon is of een totaalbudget.

De activiteit

Wat ga je doen? Ga je een hele dag een uitje verzorgen? Een avondje uit? Het casino in of heerlijk ergens wat eten en drinken? Er zijn zoveel mogelijkheden. Het is belangrijk om een goede tijd en een goede locatie te kiezen. Het is belangrijk om van te voren alles goed te plannen.

Bespreek het

Het is belangrijk om met iedereen te bespreken wat het plan is en wat men hiervoor voelt. Het kan ook zijn dat er een aantal opties worden voorgelegd om vervolgens de beste optie te kiezen. Het is dan mogelijk om iets te kiezen wat de meerderheid leuk vindt. Een spreker inhuren kan erg boeiend zijn. Het is ook mogelijk om zo van het bedrijfsfeest een leerzaam moment te maken.

Zorg voor wat lekkers

We houden allemaal van wat lekkers te eten en drinken. Het is belangrijk om hier niet op te bezuinigen. Wanneer iedereen voldoende heeft gegeten en gedronken beleven ze alles heel anders. Zorg daarom voor een goede catering of organiseer het eten op tijd. Het is heerlijk om zo een geweldige tijd te hebben met iedereen van het bedrijf.